Хотели в Смолян и региона, Родопите, почивка на планина

Хотел Бащината Къща - Могилица

Семеен хотел „Бащината къща”, е разположен в китното родопско село Могилица. Хотелът е новопостроен, частен семеен хотел, реализиран с помоща на програма САПАРД. Изграден е в духа и стила на традициония ропски бит и култура и съчетава умело усещането за връщане към миналото и корените със всички съвременни условия за приятен отдих и почивка.

Вашата почивка в Девин

Искате спокойствие далеч от хотелския шум, ресторантската музика и дискотечния гръм?
За ден, за уикенда, за седмица или две? Предлагаме Ви две стаи под наем в нов апартамент. Възможности за пешеходен туризъм, разходки сред природата, избор на различни маршрути. Плувен басейн край града или в хотелите в центъра!

Хотел Елит - Девин

Хотел "Елит" се намира в центъра на град Девин. Разполага с 12 двойни, 3 единични стаи и 3 студия/със сателитна телевизия, мини бар, телефон, луксозен санитарен възел/. Елит Девин е сред целогодишно работещите хотели в Девин и е подходящ както за ваканционни почивки, така и за бизнес срещи и семинари. За целта служи оборудвана конферентна зала с 25 места. Хотел Елит Девин предлага спа уикенди, новогодишни оферти, оферти за Коледа и Свети Валентин.

Хотел Катерина - Смолян

Хотел – ресторант “Катерина” се намира в гр. Смолян 4700 кв. Райково – ул. “Никола Филипов”№16. Хотелът разполага с 8 двойни стаи и 2 апартамента, в три от стаите има дивани, които са удобни за нощувка на деца на възраст от 3 до 15 години, или на едно дете до 18 години.

Къща за гости Филтер - Широка лъка

Заповядайте при нас през лятото за да се отдадете на пълен релакс далеч от градския шум и горещини, за да прекарате почивните дни с приятелите и семейството си в уюта на тази родопска къща в сърцето на планината- уникалното селце Широка лъка! Заповядайте през зимата, за да се посветите на зимните спортове в Пампорово - само на 12км., можете да ползвате услугите на квалифициран ски-учител. Насладeте се на чудната зимна картина, която представлява селото през този сезон! Елате и вижте красивата пролет и пленяващата есен в Широка лъка!

Люлюковата къща - с. Полковник Серафимово

Къщата е разположена в село Полковник Серафимово, на 10 км от гр. Смолян (110 от Пловдив). Намира се на площада в центъра на селото. Предлага луксозна обстановка за пасивна почивка, но дава и чудесни възможности за екотуризъм и разходки в девствената природа. Уникално за селото е естествената йонизация на въздуха, каквато има само на три местта в страната, и нейното благотворно влияние върху белите дробове. В непосредствена близост се намират природни и етнографски обекти с национално значение.Ключови думи: хотел могилица филтер широка лъка широка лъка полковник серафимово люлюковата къща. ин девин планина почивка къща могилица девин региона смолян хотели хотел. hotel mogilica filter shiroka laka shiroka laka polkovnik serafimovo liuliukovata kashta. in devin planina pochivka kashta mogilica devin regiona smolqn hoteli hotel.

Вашата прекрасна почивка в планината - Девин!Почивка на планина в Могилица!