Първи семинар по българо-гръцкия проект I SEE

20 декември 2019 г.

На 19 и 20 декември 2019 г. в хотел „Дикас“ в Смолян се състоя първият от предвидените четири семинара за обучение по социално предприемачество в рамките на проект “Interregional Social Enterprise Empowerment” с акроним I SEE. Проектът се изпълнява от Смолянската търговско-промишлена палата и е съфинансиран от Европейския Регионален Фонд и национални фондове на страните, участващи в Програмата за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ V-A “Гърция - България 2014-2020”.

На семинара бяха представени основните цели на проекта, както и създаденият към Смолянската търговско-промишлена палата Център за насърчаване на социалното предприемачество.

Повече от 20 участника проявиха голям интерес по темата за „Стартиране на собствен бизнес в сферата на социалното предприемачество“. В осем обучителни модула от фирма „Интел адвайзърс“ бяха представени основните стъпки при започването на бизнес, като в един практически казус бе взето активно участие от заинтересованите.

 



Ключови думи: българия гърция трансгранично сътрудничество i see проект семинар. balgariq garciq transgranichno satrudnichestvo i see proekt seminar.

Вашата прекрасна почивка в планината - Девин!



Почивка на планина в Могилица!