Д-р Даниела Дариткова е номинирана за следващия парламент от ГЕРБ-Смолян

22 Юли 2014, Източник: Smolyan.info

ГЕРБ ще си върне първото място в Смолянска област. Това заяви днес на пресконференция областният координатор на ПП ГЕРБ Николай Мелемов. „Структурите ни сериозно се стягат за изборите. В момента се провеждат общински събрания, на които се номинират кандидатите за депутати в следващото Народно събрание", посочи той.

Общинската структура на партията е поставила в листата д-р Даниела Дариткова, Марин Захариев, Венера Аръчкова, д-р Красимир Събев, Росица Караджова, Димитър Настанлиев и др.

Мелемов обясни, че съгласно устава на партията след това номинациите ще бъдат разгледани на областно събрание с всички общински председатели. Проектолистата, заедно с всички протоколи от събранията, ще бъде изпратена на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, която ще вземе окончателното решение за подреждането на кандидатите.

„Очаквам избирателната активност да е доста висока, което ще е гаранция за едно по-стабилно управление. На фона на това, което се случва в страната и в нашата област, е по-добре ден по-скоро да си замине това правителство", подчерта Николай Мелемов.


Вашата прекрасна почивка в планината - Девин!



Почивка на планина в Могилица!