След „ Лудогорец”, Смолян избраха за подготвителни лагери „Верея”, „Димитровград” и юношите на „орлите”

22 Юли 2014, Източник: Smolyan.info

Перфектните условия, които се предоставят от община Смолян, продължават години наред В да привличат отбори от професионалния футбол В на подготвителни лагери в областния град. Три години подред В шампионът на България „Лудогорец” В провежда лагера си тук. Орлите тренираха на наш терен В през юни.В  Този месец Смолян за подготовка избрахаВ  ФК „Верея”, ФК „Димитровград” В и юношите наВ  „Лудогорец”. Всички гостуващи отбори са единодушни, че общината е добър домакин и предоставените от нея условия са на много високо ниво. В В 

Ето мненията на треньорите за базата и условията в Смолян и защо избират града ни за подготовка на отборите си.

Господин Мирчев, ст.треньор на ФК „Верея”:

„Като треньор за първа година съм В на подготвителен лагер в Смолян. Климатът и природата създават чудесни условия за тренировка. Доволни сме много и от условията в хотел „Кипарис Алфа”. В Теренът, който ни предостави общината се поддържа много добре. Всичко ни харесва. Ако имат възможност от община Смолян да направят още терени, В В ще идват и В повече отбори за контроли. Футболът В е игра която създава приятелства, и градът В ще се съживи. В В Ако има хора В с В възможности, да се изградят още В един, два терена ще бъде много хубаво.”

 

Христо Георгиев Христов, треньор на ФК „Димитровград”

„Отборът ни е настанен в В Пампорово, а тренираме в Смолян. В За първа година сме тук, но смятаме пак да дойдем.В  Хората са гостоприемни и В отзивчиви.В  Теренът В е прекрасен, въпреки дъждовете В хората, които се грижат за него В правят всичко възможно, за да го поддържат на ниво . След добрата подготовка тук се надявам да се борим да влезем в В първата петица .”

Милан Чирич , треньор на юношите на „Лудогорец”:

„Хората тук са В добри, гостоприемни, усмихнати и В положителни. Обстановката е фантастична. Природата, В която имате еВ  богатство. Условията за тренировка, които предоставя Вашата община В са перфектни, а В хората, които се грижат за терена са абсолютни професионалисти. Надявам В се другата година пак да сме тук. Политиката на нашия футболен клуб е където ходи мъжкият В отбор на лагери, там да ходят и юношите . Очаква ни В трудно първенство, надявам се да сме свършили тук хубава работа по отношение на тренировките”.

 

 

 


Вашата прекрасна почивка в планината - Девин!



Почивка на планина в Могилица!