За 11-и път ще се проведе туристическото изложение „Планините на България – гостоприемство в четири сезона”

15 Октомври 2014, Източник: Smolyan.info

За 11 – и път ще бъде открито  туристическото изложение „Планините на България – гостоприемство в четири сезона”. То ще се проведе за трета поредна година в  Пампорово в периода от 15 -и  до 18-и октомври . Официалното откриване ще се състои на 16 октомври  от 12:00 часа в зала „Перелик“ на хотел Перелик.

Регионална туристическа асоциация „Родопи” и „Пампорово” АД с подкрепата на общините Смолян и Чепеларе са организатори на поредното издание на борсата. По време на форума ще бъдат дискутирани промените в новото туристическо законодателство, ще бъдат презентирани изложбени щандове, ще бъдат презентирани и анализирани новостите в зимните курорти през предстоящия зимен сезон 2014 – 2015, както и много други интересни теми и проблеми свързани със съвременния туристически бизнес в България.

На изложението ще присъстват  зам.- министърът Братимир Ботев, областният управител Димитър Кръстанов, кметоветеВ  Смолян и Чепеларе Николай Мелемов и Тодор Бозуков , представители В на Министерството на икономиката е енергетиката , председателите на АБТТА, БХРА, депутати и представители на местната власт.


Вашата прекрасна почивка в планината - Девин!



Почивка на планина в Могилица!