“ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ” В ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА - СМОЛЯН

21 Април 2017, Източник: Smolyan.info

Проект BG05M2OP001-2.001-0001 „Система за кариерно ориентиране в училищното образование“, финансиран от Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейските структурни и инвестиционни фондове

Ученици от  VIII „а“, X „а“  и XI „б“ клас  на СУ „Св. св. Кирил и Методий“ - гр. Смолян посетиха Окръжна  прокуратура в „ Ден на отворените врати“. Събитието се организира от Центързакариерно ориентиране – Смолян  и  педагогически екип от училището, включен в изпълнение на ПроектBG05M2OP001-2.00„Система за кариерно ориентиране вучилищното образование”.  Проектът се изпълнява от МОН  в периода 2016-2017 г. с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейските структурни и инвестиционни фондове.

     Окръжна прокуратура - гр. Смолян за поредна година отваря врати за граждани, медии и институции в рамките на информационната кампания "Ден на отворените врати". Инициативата се осъществява с цел популяризиране дейността на съда и повишаване правната култура на гражданите.

       Учениците имаха възможност да присъстват на съдебно заседание по Наказателно дело в Районен съд - гр. Смолян, след което бе организирана обиколка из съдебната палата. Проведоха се разговори със съдия и прокурор за спецификите в работата на всяка една институция.


Вашата прекрасна почивка в планината - Девин!



Почивка на планина в Могилица!