Влудяващата хитова комедия „Жена ми се казва Борис“ ще гостува в Смолян

02 Март 2018, Източник: Smolyan.info

Най-търсената постановка в България за 2017-та година „Жена ми се казва Борис” на театър „Мелпомена” ще покори и смолянската публика. Мегакомедията гостува във Смолян наВ  18 март.

Продажба на билети на черно, хора, които влизат през задния вход на залата, десетки правостоящи… Всичко това, предизвикано от невероятната комедия! Във всеки град спектакълът „Жена ми се казва Борис” по Рафи Шарт поражда неистов интерес и дълги опашки от чакащи за билети.Влудяваща, експресивна, комична, пълна с обрати и изненади, преливане от мъжки в женски образи, екшън и абсурди и за капак на всичко – изпълнена с ирония.

На 18.03.2018 г. Смолян най-после ще бъде домакин на този прекрасен спектакъл. Представлението ще бъде изиграно от 18:00 ч. в РДТ „Николай Хайтов“.

Любимецът от малкия екран Любо Нейков влиза в главния женски образ на мястото на Румен Угрински. Под бурните ръкопляскания ще попаднат звездите Станимир Гъмов, Любо Нейков, Ернестина Шинова, Диана Любенова, Стефан Рядков, Петьо Петков – Шайбата и Жанина Дончева.

Станимир Гъмов е в ролята на бедняк, женен за богатата Диана Любенова и от две години – с любовница. Лъжите му обаче си имат граници и влюбената до уши в него Жанина Дончева е намислила да разкаже за всичко на жена му. Това въвлича героя на Гъмов в пъклен план да преобрази в женски образ пощальона Любо Нейков. Към цялата бъркотия се добавя случайно семейство от провинцията – Стефан Рядков и Ернестина Шинова, които главоломно усложняват ситуацията. За да е пълна картината, към този невъобразим сюжет се прибавя и образът на Шайбата, който играе умело ревнивия съпруг на любовницата на Гъмов. Така всички актьори се сблъскват с различни комични и абсурдни ситуации от началото до самия край... И публиката остава без дъх от смях!

Билети: 0878987610 и на касата на РДТ „Николай Хайтов“.


Вашата прекрасна почивка в планината - Девин!



Почивка на планина в Могилица!